Magyar | Angol | Német
Köszöntő
 

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöljük a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. vadászházának honlapján. A nagyhírű Lábodi vadászterület déli részén, a tradicionális gyökerekkel rendelkező Alexandra pusztán megépült vadászház, ökoturisztikai és konferencia központ szívesen fogadja a revírt kedvelő vadászvendégeket, a turistákat, a régióba érkező pihenni vágyókat, valamint a családi, vállalati és egyéb közösségi rendezvényekre érkezőket.

A Belső-Somogyi táj szépsége, a környező települések nevezetességei mellett a vadászház varázsa is magával ragadja az érdeklődőket. A magyar építészeti kultúrára jellemző formák, a belső építészeti megoldások és a csodálatos színvilág mellett a kényelem és a szolgáltatások színvonala is egyedi.

Tisztelettel ajánljuk figyelmébe honalpunk oldalait. Tájékozódjon leírásaink és fényképeink alapján a táj érdekességéről, a kiváló vadállományról, az itt elérhető vadászati kultúráról és természetes vadászházunkról, amelynek konyhája helyi specialitásokat is kínál. Ha felkeltettük érdeklődését keressen meg bennünket elérhetőségeinken, ill. személyesen.

Barkóczi István 
vezérigazgató